mobila vintage

Mobila, principalul motiv pentru care ne place sau nu o locuinta

Nu toate locuintele pe care le vedem la un moment dat ne inspira caldura si familiaritate. Fie ne creeaza senzatia de greoi si vechi, fie ni se par obositoare si chiar iritante, fie saracacioase. E incredibil ce schimbare poate sa aduca mobila intr-o casa, asa ca mai jos vei putea vedea care sunt principalele probleme pe care alegerea unui mobilier nepotrivit le poate crea unei locuinte.

1. Casa pare mai mica decat este in realitate

Cu siguranta ca intr-o astfel de casa mobilierul este fie prea mult, fie este dispus intr-un mod cat se poate de nepotrivit. Incearca sa muti mobila cat mai aproape de pereti si sa exploatezi spatiul la maxim. Asigura-te ca mobilierul va fi dispus pe inaltime si ca, acolo unde este posibil, acestea va avea si cateva corpuri suspendate sau suprapuse. Ascesta este unul dintre modurile in care poti rearanja corpuri de mobilier, astfel incat sa creezi senzatia de spatiu liber.

mobila

2. Casa pare veche si ponosita

Arunca sau reconditioneaza toate obiectele invechite si ponosite. Repara portiunile de mobila cu probleme si asigura-te ca finisajele sunt aspectuoase. Daca e cazul, poti picta obiectele de mobilier cu diverse modele adaptate si potrivite activitatilor carora le va fi destinata camera. Daca e vorba de camera copiilor, poti picta fluturi, flori, ursuleti, norisori sau curcubeie. Pentru mobile de mici dimensiuni, cum ar fi dulapioare sau cufere, poti opta pentru modele chiar mai indraznete.

mobila vintage

3. Camerele sunt intunecate

Alege mobila in nuante luminoase, care vor compensa, intr-o anumita masura, lipsa de lumina din incapere. O mobila alba va reflecta mult mai bine lumina si va creste, astfel, luminozitatea incaperii. In plus, poti opta pentru spoturi luminoase incorporate in rafturile superioare ale mobilei sau atasate la acestea. In acest caz, cel mai simplu este sa iti achizitionezi mobila facuta la comanda, care va avea toate elementele de care ai nevoie.

mobila alba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>