mobila la comanda

Mobila la comanda, potrivita pentru orice casa

Mobila este unul dintre elementele definitorii ale unei incaperi. Aceasta va da culoare, personalitate si functionalitate camerei. Si, pentru ca fiecare dintre noi vrea sa isi puna amprenta pe designul casei sale, mobila la comanda este varianta potrivita pentru mobilarea interiorului. Insa exista cateva reguli de care trebuie sa tii cont, atunci cand te decizi sa iti faci o mobila la comanda.

mobila la comanda

http://www.nuvola.ro/mobila-la-comanda

mobila la comanda

http://www.nuvola.ro/mobila-la-comanda

1. Ia in calcul spatiul disponibil

Msoara foarte exact spatiul in care vrei sa asezi mobila. In niciun caz nu trebuie sa aproximezi dimensiunile. Ia un centimetru, masoara si asigura-te ca ai luat in calcul fiecare dimensiune a mobilierului pe care ti-l doresti: inaltime, latime si adancime.

2. Tine cont de obiectele din incapere

Tine cont de elementele care exista déjà in incapere si care nu pot fi mutate. Daca vrei ca un perete sa fie in intregime acoperit de mobile la comanda, asigura-te ca vei avea acces la intrerupatoare sau prize. Mobila nu trebuie sa blocheze nici accesul la iesire/intrare sau la ferestre. Asa ca nu opta pentru dulapuri ale caror usi se deschid inspre fereastra si te pot forta sa inchizi geamul de fiecare data cand vrei sa ai acces la obiectele din dulap.

3. Alege cu atentie culoarea pentru mobila la comanda

Daca ai in incaperea pe care vrei sa o mobilezi covoare sau accesorii intr-o anumita culoare si vrei neaparat sa le pastrezi, asigura-te ca mobila la comanda va avea o nuanta pe care sa o poti asorta. Daca accesoriile si covorul sunt verzi, nu se vor potrivi cu o mobila in nunate de roz, albastru sau alte culori incompatibile cu verdele.

4. Culorile neutre sunt cele mai sigure

Daca intentionezi sa faci schimbari dese in incapere, opteaza pentru o mobila la comanda in culori neutre. Asa vei putea sa faci orice schimbare in casa ta, fara sa trebuiasca sa iei in calcul ca noile obiecte trebuie sa se asorteze cu mobila pe care déjà o ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>