dormitoare Bagio

Dormitoare pentru fiecare

Exista mai multe tipuri de dormitoare in functie de scopul pentru care este utilizata incaperea respectiva. In cazul apartamentelor mici, e normal ca si dormitoarele sa aiba dubla functionalitate. In general, dormitoarele sunt folosite atat ca loc de dormit, cat si ca spatiu de lucru, joaca sau de primire a musafirilor. Cand spatiul de care dispui este mic, e extrem de important sa gasesti mobile potrivita pentru aceasta incapere.

Dormitoare – loc de joaca

Daca ai o singura camera pe care o imparti cu unul sau mai multi copii, trebuie sa le asiguri acestora si un spatiu de joaca in iteriorul locuintei. Cum nu poti organiza un astfel de spatiu in baie, bucatarie sau hol, pentru ca nu exista suficient loc, dormitorul va fi cel care va trebui sa gazduiasca si locul de joaca. In acest caz, poti opta pentru paturi suprapuse, colorate si multifunctionale. Trepte cu sertare ascunse pentru depozitarea jucariilor si decorate, dar si covoare imprimate cu sosele si alte jocuri si care pot fi ascunse sub patul rabatabil al parintilor. Este suficient sa ridici patul adultilor si camera se va transforma intr-un loc de joaca veritabil.

Dormitoare – birou

Cand ai propria afacere si esti la inceput, probabil ca vei avea nevoie sa folosesti propriul apartament drept birou. In cazul in care dormitorul este singura incapere, il poti transforma usor intr-un birou in timpul zilei, daca folosresti mobilierul potrivit. Patul rabatabil si canapelele extensibile te vor ajuta sa transformi rapid locul de dormit intr-un spatiu propice pentru business. Un birou, un scaun directoral si dulapuri de depozitare cu usi, sunt suficiente petru a tine lucrurile personale departe de ochii celor care iti vor trece pragul, dar suficiente pentru a recrea un adevarat birou business. Nu uita de cateva dosare pe care sa le asezi pe birou si, desigur, un calculator la care sa poti lucre in timpul programului de lucru.

Dormitoare – living

Acestea sunt cel mai usor de transformat, pentru ca livingul nu este foarte pretentios si poate avea aspectul unei camere de locuit. Aici poti folosi si un pat matrimonial, pe care sa il tii acoperit, insa, pe tot parcursul zilei. O comoda, un televizor si 2 fotolii pot complete mobilierul incaperii.

dormitoare Felice

dormitoare Felice

dormitoare Volare

dormitoare Volare

dormitoare Bagio

dormitoare Bagio

dormitoare  Nocce

dormitoare Nocce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>