mobila de bucatarie

Cum alegem mobila de bucatarie

Atunci cand alegem mobila, mobila de bucatarie in special, trebuie sa tinem cont de dimensiunile acestei incaperi, dar si de culorile, formele si dimensiunile mobilierului. Pentru un apartament, e nevoie de o gestionare atenta a spatiului, pentru ca, in general, aceste bucatarii pun diverse probleme la mobilare, din cauza dimensiunilor reduse. Iar daca vrei sa optezi pentru anumite culori sau forme atipice, va fi cu atat mai greu sa gasesti modelul visat.

Mobila de bucatarie pentru bucatariile incapatoare

Daca apartamentul tau este mare si cuprinde o bucatarie incapatoare, te poti declara fericita.
In acest caz, spatiul va fi usor de mobilat si vei putea include in bucatarie tot mobilierul de care ai nevoie. Bucatariile de mari dimensiuni sunt potrivite pentru aproape orice tip de mobilier.
Magazinele de mobila au o multime de tipuri de mobilier pentru bucatarie pe dimensini standard, care se vor potrivi in bucatariile incapatoare.

mobila de bucatarie

http://www.nuvola.ro/bucatarii-creativa.htm

Totusi, pentru a-ti personaliza bucataria dupa nevoile si gusturile tale, opteaza macar pentru cateva piese de mobilier la comanda. Astfel, spatiul bucatariei va fi optimizat la maxim si va purta amprenta personalitatii tale.

Mobila de bucatarie pentru bucatariile mici

Daca apartamentul tau dispune de o bucatarie mica, spatiul va fi mult mai greu de mobilat. In acest caz, asigura-te ca cea mai mare parte a mobilei este dispusa pe un singur perete sau pe doi pereti perpendicular si nu pe peretii paraleli.

mobila de bucatarie

http://www.nuvola.ro/mobilier-bucatarie-lego.htm

De asemenea, e bine sa optezi pentru bucati de mobilier fixate in perete, la o inaltime la care sa nu deranjeze accesul in bucatarie, insa nici sa nu puna probleme cand ai nevoie de anumite obiecte depozitate in dulapurile respective.

Mobila de bucatarie pentru bucatariile atipice

mobila bucatarie

http://www.nuvola.ro/bucatarii-floris.htm

Bucatariile care nu respecta regulile si dimensiunile standard sunt cel mai greu de mobilat. Ai putea avea norocul sa poti combina corpuri de mobilier pentru amite zone, insa, cel mai adesea, vei avea nevoie ca mobila de bucatarie sa fie realizata la comanda. Avantajul este, insa, ca, in acest caz, mobile de bucatarie va putea fi perfect adaptata bucatariei tale si spatiul va fi folosit la maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>