canapele living

Ce tip de canapele alegem pentru fiecare incapere

Canapelele reprezinta tipul de mobilier care poate fi utilizat pentru aproape orice incapere a casei tale. Sunt confortabile, utile si usor de adaptat oricarui tip de spatiu. Extensibile sau fixe, acestea se integreaza perfect in dormitor, camera de zi, living sau chiar si in birou.

Dormitorul si canapelele

Opteaza pentru canapele extensibile, care pot asigura un spatiu liber mai larg decat paturile matrimoniale. Astfel, vei putea transforma cu usurinta dormitorul in camera de zi pentru primirea musafirilor.

canapele in dormitor

In special daca locuiesti intr-un apartament cu una sau doua camere, canapelele iti vor oferi posibilitatea sa beneficiezi de o mai mare parte din spatiu, atunci cand ai nevoie. In plus, astfel poti oricand sa schimbi destinatia unei camere, pe care o poti transforma in living sau chiar birou.

Canapelele din living

Canapelele extensibile vor asigura confortul musafirilor care vor dori sa isi petreaca o noapte sau chiar mai multe in casa ta. In timpul zilei, pastreaza canapelele rabatate. Astfel, vei beneficia de mult mai mult spatiu si livingul tau va parea mai incapator.

canapele living

O canapea pe hol

In cazul in care dimensiunile holului tau permit acest lucru, include o canapea in acest spatiu de tranzitie. Si aici, canapelele extensibile sunt potrivite, in special daca holul casei este de dimensiuni mari si, la nevoie, poate fi transformat intr-o camera de oaspeti.

canapele pe hol

Pana la urma, e mai bine sa fii prevazatoare. Pentru zilele in care nu vrei sa iti poftesti musafirii in living, holul va deveni spatiul perfect de socializare daca, pe langa canapea, va contine si o masuta de cafea. Pana la urma, daca holul tau este sufficient de mare e pacat sa nu il adaptezi nevoilor tale. O camera in plus este intotdeauna binevenita.

Canapele in birou

Chiar si in birou ai putea amplasa una sau doua canapele, in functie de spatiul de care dispui. Pe langa faptul ca biroul tau va parea mai prietenos, vei avea posibilitatea sa te odihnesti in zilele aglomerate, cand te va prinde noaptea la birou.

canapele birou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>