mobilier cuier

3 piese de mobilier care nu trebuie sa lipseasca din holul locuintei tale

Chiar si incaperile mici si foarte mici au nevoie de mobilier. In acest caz, insa, mobila predominanta trebuie sa fie potrivita pentru stocare. Mic sau mare, holul este una dintre aceste incaperi care necesita mobilier functional, mai degraba decat articole pentru decor. Am luat in calcul scopul pe care trebuie sa il indeplineasca aceasta zona a casei si am gasit 3 obiecte de mobilier care in niciun caz nu trebuie sa ii lipseasca.

1. Cuierul – mobilier indispensabil pentru pastrarea hainelor de exterior

Niciodata nu ai sa vezi pe cineva ca isi amplaseaza cuierul in alta incapere decat in hol. Simplu, stilizat sau incapator, acest mobilier este absolut necesar sa fie plasat imediat la intrare. Indiferent de anotimp, hainele pe care le purtam in exterior fie sunt prafuite din cauza caldurii toride, care usuca pamantul, fie sunt udate de ploaie sau pline de zapada. In plus, nu este indicat sa folosim in interiorul casei noastre hainele pe care le utiliza in mod curent in aer liber.

mobilier cuier

2. Pantofarul – mobilierul perfect pentru stocarea incaltamintei

In special daca posezi un numar mare de pantofi, sandale sau ghete, vei avea nevoie de un pantofar. Creat special pentru depozitarea incaltamintei, pantofarul este nelipsit din aceasta zona a locuintei. Poti opta pentru orice astfel de mobilier. Poti alege unul colovat, care sa inspire veselie, alb, care da senzatia de spatiu larg, mic, daca aid oar cateva perechi de incaltaminte sau un adevarat pantofar-dressing, in cazul in care cantitatea de incaltaminte a familiei tale cere un mobilier de astfel de dimensiuni.

mobilier pantofar

3. Scaunul

Exact, un scaun. Ai putea spune ca nu e zona potrivita sa iti tragi sufletul sau sa stai relaxat, la taclale. Insa, vei vedea ca acesta se va dovedi extrem de util cand vei vrea sa ai un punct de sprijin atunci cand te incalti sau cand invitatii tai vor dori sa isi aseze geanta sau bagajele. In plus, atunci cand ai un scaun sau fotoliu in antreu, nu vei fi nevoita sa inviti in camera persoane pe care nu le doresti acolo. Un astfel de mobilier prezent in hol iti ofera, de asemenea, posibilitatea sa scapi rapid de vizitatorii nepoftiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>